Nyhedsbrev fra HBK´s bestyrelse

Kære medlemmer,,
Sne i april, efterårsvejr i starten af maj – nu må det gerne snart blive stabilt sommervejr – gerne Coronafrit for os alle.

I en meget lang periode har vi i bestyrelsen været nødt til alene at kommunikerer via mail og telefon, hvilket godt kan synes nemt, men i en tid, hvor den ene generalforsamling efter den anden udskydes – og hvor eks. de to klubber på Mågen gerne ville have holdt fællesmøde, flot standerhejsning m.m., ja – så er det fra tid til anden en ”lidt amputeret” aktivitet.

Nuvel, vi fik afholdt det første bestyrelsesmøde – fysisk, d. 29.4.2021 i skolestuen.
Udover de sædvanlige faste emner, såsom økonomi, aktiviteter m.m. var der flere ting på dagsordenen.

Nogle af jer har måske bemærket, at vores flagstang ligger ned. Det gør den, fordi den er taget ned til vedligeholdelse. Aksel og Finn fra bestyrelsen har bolden med at få den gjort klar til mange år frem.

Carsten Ring er i gang med at arrangerer en sejltur – for både motor og sejl – til et endnu ukendt sted – men Rødvig er stærkt på tapetet.
Sejlturen vil være for medlemmerne på Mågen, om end der måske også vil være deltagere fra Hejren.
Skriv til formanden@hbk-hundige.dk hvis du og din familie/ venner kunne være interesseret, så bliver du automatisk holdt opdateret om arrangementet.

Vi søger i øjeblikket i klubregi, efter medlemmer, der gerne vil undervise.
Det kunne være sjovt igen, at have egne instruktører, der eks. vil kunne undervise i duelighed, specifik navigation, måske VHF og meget andet.. Har du en tanke om, at det kunne være sjovt, har vi på Mågen” faciliteterne til det i form af skolestuen, og du tilbydes kursus igennem Dansk Sejlunion, betalt af klubben. Du skal selv have stor interesse, ikke alene for sejlads, men selvfølgelig også for at videregive din viden i form af spændende undervisning, som du selv former. Skriv til formanden@hbk-hundige.dk hvis du har interessen, så høre du fra os. Læs mere om uddannelsen her; Sejlerskole instruktør (dansksejlunion.dk)

HBK´s generalforsamling er grundet de mangeartede udmeldinger i forhold til Corona, udskudt og udskudt. Vi ser i ”krystalkuglen” og tænker, at vi må frem til slut august/ start september, i al fald før SI general –forsamlingen. Så med andre ord,, det kan trække lidt ud endnu.

Peter Karlshøj som var næstformand i HBK, er udtrådt af bestyrelsen, hvor Bo, som blev valgt som suppleant er indtrådt på hans plads. Peter er tillige udtrådt af S/I bestyrelsen.
Vi siger i HBK´s bestyrelse tak for samarbejdet igennem tiden, ligesom den store arbejdsindsats, engagement og flid, har været meget værdsat. Bestyrelsen får sagt pænt farvel til både den tidligere formand, Steen, såvel som Peter, så snart lejligheden byder sig, på den indtil videre udskudte julefrokost i bestyrelsen.

 

Formændene for sejlklubberne i Greve Marina er inviteret til et dialogmøde omkring løst og fast, herunder også den strategiplan, som der har været arbejdet på et godt stykke tid. Mødet afholdes medio maj, og vi skal som bestyrelse selvsagt nok melde mere information ud, efterhånden som vi får det.

Vidste du, at du som medlem kan finde alle de mange nyttige informationer på din medlemsside, på HBK´s egen hjemmeside. Hundige Bådeklub – Klubben i Bugten (hbk-hundige.dk) er en hjemmeside, som Aksel, vores kasserer har brugt virkelig meget tid på at sætte op – og forsat bruger tid på løbende at opdaterer.
Brug siden til alt det relevante for dit medlemskab – og spørg, hvis der er noget du ikke kan finde..

Bh fra bestyrelsen

Brian

Formand

Permanent link til denne artikel: https://www.hbk-hundige.dk/?p=2285