Nyhedsbrevet

Året lakker mod ende og hvis man taler om, at et år er et ”særligt år” kan man vel med rette kalde 2020 for et særligt år.
Al den stund Danmark – og resten af verden (stort set) står i Coronaens tegn, med ændrede restriktioner, nye tiltag og fokusområder fra regeringen, oplevede man i foråret og hen over sommeren, at campingpladser og havne var fyldt godt op.
Både i vores havn – Mågen, såvel som i vores klub, har vi fået en overvældende tilgang af nye medlemmer. Velkommen i klubben, til hver og en.

Grundet de mange udmeldinger har vi valgt at udskyde muligheden for at få etableret kurser igennem vinterhalvåret, indtil videre frem til februar, hvor vi så i bestyrelsen afvejer situationen.
Det vil være ærgerligt at få sat en masse i gang, for så at må aflyse grundet eks. et ændret maks. Antal deltagere, grundet Corona.

Med kun en måned til nytårsaften, og med det i øjeblikket særlige fokus på København og omegnskommunerne, kommer vi i år også til at springe nytårssammenkomsten over.
Vi må p.t kun være ti personer samlet, så det giver ingen mening, når vores område har særligt høje smittetal.
Vi skulle have haft møde med SHS – det halvårlige møde mellem vores to klubber.
Det blev aflyst, om end vi fra HBK foreslog at man kunne deltage med fem personer fra hver klub.
Vi håber at der inden længe kan findes en ny dato, da de halvårlige møder er ret vigtige for vores fælles forståelse og retning for fællesskaberne i klubberne – også på tværs.

Fra den samlede bestyrelse sender vi ønsket om en glædelig jul, med tid til det nære, samt et lykkebringende nytår til alle.
Vi håber alle, at året 2021 på mange måder kommer til at ligne en tid, vi nok mange gerne vil talbage til.

Mh Brian
Formand

Permanent link til denne artikel: https://www.hbk-hundige.dk/?p=2141