«

»

sep 19

Print denne Indlæg

Hvordan sparer vi penge!

Medlemmerne af sejlklubben inviteres nu til en workshop under emnet “hvordan sparer vi penge som bådejere og sejlere”. Det er dyrt at være bådejer og sejler. Men det behøver det ikke at være, for der er masser af spændende og sjove metoder og tips til at spare (og tjene) penge så sejlerdrømmen udleves.

På denne 2 timers workshop vil vi dele de tips og tricks, vi hver især har, til at mindske omkostningerne til vedligehold og forbedring af vore både. Kom og vær med til en sjov, kreativ og lærerig aften med gode tips til bådejere og sejlere.

Workshoppen faciliteres af Peter Kragh som selv er bådejer og som arbejder professionelt med at finde løsninger på produkt- eller samfundsproblemer. For et par år siden købte han en sejlbåd og brugte sin ekspertise til at finde besparende løsninger til båden. I det sidste år har Peter systematisk og intenst indsamlet massevis af besparende og indkomstgenererende løsninger fra bådejere inden for 7 områder. Han ønsker også at høre vore besparende løsninger, ligesom han gerne vil dele ud af de mange løsninger han har fundet.  

Kom til en sjov, inspirerende og kreativ workshop, så hver af os kan få mere ud af sejlsporten. 

D. 11-10-2017 kl. 1900 i klubhuset.

Permanent link til denne artikel: http://www.hbk-hundige.dk/?p=1316